Realdania på Jarmers Plads – huset, historien, og bygningerne

Bestyrelsens mødelokale på anden sal. Fra lokalet er der udsigt til H.C. Ørstedsparken-Lars Gundersen Huset har gennem tiden undergået en del forandringer bl.a. i 1994, hvor den digitale tidsalder ramte huset. Andre ting er bevaret siden opførelse bl.a. denne pejs ved bestyrelsens mødelokale-Jakob Bekker-Hansen Den gamle bygning står her som en spørgelsesform, og den nye bygning begynder at stikke frem bagved-Realkredit Danmark

Tirsdag den 19. januar, kl 15:00 - 17:00
Jarmers Plads 2, 1551 København V

NB: Arrangementet kræver tilmelding.

Arrangement er afholdt

EKSTRA ARRANGEMENT 19. APRIL

Københavns Brand, Fyrst Jaromirs tårn, realkreditvæsenet, et modernistisk kontorhus, skatersko, byggeprojekter fra Gedser til Skagen. Adressen Jarmers Plads 2 og Realdanias historie og virke i det byggede miljø er uløseligt forbundet. I 2015 blæste nye vinde over det modernistiske kontorhus, som betød en helt ny strategi for Realdanias arbejde, husets indretning og de to datterselskaber, som blev til By & Byg.

Hør projektleder og arkitekt i Realdania By & Byg Per Troelsen fortælle om huset, historien, arbejdet og nyindretningen. Se de gamle direktionsgange, telefonboksen, bestyrelseslokalet, den håndskrevne kassebog fra Realkreditinstituttet, de nye kontormiljøer og velkomstområdet, hvor vi slutter af med en kop kaffe. Vi starter dog et helt andet sted, når Realdania By & Bygs vicedirektør Peter Kjølby fortæller om sammenlægningen af de to datterselskaber.

Program
Kl. 15.00 Vicedirektør i Realdania By & Byg Peter Kjølby fortæller om det nye selskab.
Kl. 15.30 Arkitekt Per Troelsen tager deltagerne med rundt og fortæller om huset og Realdania.
Kl. 17.00 Arrangementet slutter.

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig.
Max. to pladser per medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Om Jarmers Plads 2
Både Realdanias historie og virke kan kobles til adressen Jarmers Plads og selve huset nr. 2. I 2015 har Realdania fået en ny designprofil og ny indretning.
Læs mere om Jarmers Plads 2

Login

Indtast brugernavn (din emailadresse) og kodeord.
Dit bruger navn eller kode er forkert
Brugernavn
Kodeord
 
Jeg har glemt mit password
Læs mere her